Langverhuur

Tijdelijk op zoek naar woonruimte? 
Gaat u verbouwen of nieuwbouwen? Een woning verkocht en nog geen andere woning of de nieuwe woning is nog niet opgeleverd? Ook dan zijn er mogelijkheden bij Casa Familia voor langverhuur. De chalets op ons park zijn het hele jaar door te bewonen. Al velen zijn u voorgegaan en hebben het gemak van het huren ervaren. 

Heeft u advies nodig?

Krista helpt u graag verder.

De voordelen van tijdelijke verhuur

Uiteraard gaat het om dezelfde chalets als die ook voor de recreatieverhuur beschikbaar zijn. De chalets zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd. Daardoor is het mogelijk om uw huidige meubels tijdelijk op te slaan. Ook heeft u geen hoge kosten voor bijvoorbeeld de tijdelijke inrichting en aankleding van een woning.

In tegenstelling tot het huren van een reguliere woning is het bij ons mogelijk om voor een aantal maanden een woning te huren. Kunt u nu bijvoorbeeld uw woning verkopen en heeft u nog geen andere woning of duurt het nog even voor de nieuwe woning opgeleverd wordt? Denk dan eens aan het tijdelijk huren van één van onze chalets.

Onze chalets zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De keukens zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook is er een wasmachine aanwezig in het chalet.

De chalets zijn voorzien van ruime percelen. Het is mogelijk om één auto bij het chalet te parkeren.

Tijdens een verblijf kunt u gebruikmaken van wifi, verwarming en elektra. Hierdoor hoeft u hier niet (tijdelijk) contracten voor af te sluiten.

De huurprijzen worden berekend per maand. Daarnaast wordt een vergoeding in rekening gebracht voor elektra, gas en water. Bij aanvang en aan het einde van de huurperiode worden de meterstanden genoteerd en verrekend.

 

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden doornemen? Neem contact met ons op.

Pieter van Casa Familia

Inschrijving bij gemeente

Al onze chalets zijn voorzien van een eigen huisnummer. In principe is het echter niet mogelijk om u bij de gemeente in te schrijven op één van de huisnummers.

De gemeente Barneveld (waar Voorthuizen onder valt) heeft een aantal uitzonderingen waarbij het wel mogelijk is om u (tijdelijk) in te schrijven op één van de huisnummers.

Meer informatie hierover treft u aan op de website van de gemeente Barneveld.

Als u niet in aanmerking komt voor één van de situaties dient u dus een ander woonadres te hebben dan dat van het te huren chalet.

 

Comfortabele chalets

alles gelijkvloers

Prachtige plek

ruimte percelen, parkeren voor de deur

Veel gemak

volledig gemeubileerd en gestoffeerd