Chalets

De luxe chalets zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht voor het genoemde aantal personen. Alle chalets hebben een vergelijkbaar, hoogwaardig uitrustingsniveau, maar variëren in de uitvoering:


Type I 4 personen - 50 m2

Model Salix - Wilg

Vrijstaand chalet met twee slaapkamers (waarvan één met 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden). Luxe badkamer met douche, wastafel en toilet.
Salix


Model Philyra - Linde

Vrijstaand chalet met twee gelijkwaardige slaapkamers met 2-persoonsbedden. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.
Philyra


Type II 6 personen - 50 m2

Model Ulmus - Iep

Vrijstaand chalet met bergingsschuur. Drie slaapkamers (waarvan één met 2-persoonsbed, één met twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed). Luxe badkamer met douche, wastafel en toilet.
Ulmus


Type III 8/10 personen - 70 m2

Model Quercus - Eik (informeer naar de mogelijkheden)

Ruim vrijstaand chalet met bergingsschuur. Begane grond: entree, toilet, ouderslaapkamer, douche met ligbad / wasmachine en droger. Keuken met afwasmachine, vriezer, combi-magnetron. Ruime kamer met erker en tuindeuren naar overdekt terras. 1 e etage: drie slaapkamers met 1 persoonsbedden die desgewenst tegen elkaar te schuiven zijn. Doucheruimte met toilet.
Geen plattegrond beschikbaar.