Casa Familia

Casa Familia is een kleinschalig, ruim opgezet chaletpark tussen Voorthuizen en Garderen. Een chaletpark met 33 comfortabele chalets in een prachtige omgeving. Fietsen en wandelen in uitgestrekte bossen en heidevelden. Een ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De recreatiemogelijkheden zijn enorm. Rondom Garderen en Voorthuizen is er veel te doen. Recreatiegebied Zeumeren is dichtbij. Op loopafstand is een binnen- en buitenzwembad aanwezig. In de vakantieperiodes (regio midden) is een recreatieteam aanwezig.

Heeft u advies nodig?

Krista helpt u graag verder.

Dé vakantie waar u naar op zoek bent!

Chalets
De chalets zijn volledig uitgerust en geschikt voor 4 of 6 personen. Alle chalets zijn voorzien van keuken met onder andere een vaatwasser en combimagnetron. Diverse chalets hebben daarnaast ook een eigen wasmachine. Alle chalets zijn voorzien van een open keuken, luxe badkamer terras en tuinmeubilair. De degelijke chalets zijn het hele jaar beschikbaar.

Het park
De chalets zijn geplaatst op ruime percelen. Op het park is een recreatietent met ijsverkoop, een voetbaltafel, tafeltennistafel, voetbal- en volleybalvelden en twee speeltuinen. In de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes.

Bij Casa Familia kunt u ook terecht voor diverse verhuurmogelijkheden van onder andere:

  • Electrische fietsen
  • Stadsfietsen
  • Kinderfietsen
  • Electrische bakfietsen
  • Electrische scooters
  • Skelters

In de schoolvakanties (Regio Midden, Regio Zuid onder voorbehoud) is er op het park een eigen recreatieprogramma. Knutselmorgens voor de kinderen, lampionnenoptocht, levend stratego, vossenjacht, volleybal, en andere sportieve activiteiten voor jong en oud. Kom naar Casa Familia en beleef het.

Veluwe
De omgeving rond Voorthuizen en Garderen blijft u verbazen. Een prachtige omgeving in elk seizoen. Prachtige natuur, uitgestrekte bossen en heidevelden en karakteristieke dorpen in de omgeving lenen zich uitstekend voor een actief dagje uit.

Ontzettend genoten van onze vakantie in deze prachtige, schone chalet. Wij komen zeker nog eens terug!
Evert Achterveld
Chalet Linde
De kinderen willen graag terug! Ze hebben zich heerlijk vermaakt dankzij het recreatieteam en leuke speeltuinen!
Familie de Bruin
Wat een rust en ruimte. Genoten van de schone chalets, het mooie park en de omgeving
Echtpaar de Jong

Ontdek de accommodaties op Casa Familia

Casa Familia is een ruim opgezet chaletpark. Op het park zijn 33 chalets aanwezig. U heeft de keuze uit een 4-of een 6 persoons chalet.

Gratis Wifi
Ruime faciliteiten
Prachtige omgeving